Ιδιωτικό Φροντιστήριο

Συνεργασία με podilates.com

Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΑΩ, ανακοινώνει τη Συνεργασία του με το κατάστημα ποδηλάτων Ποδηλάτες (podilates.com), στη Λεωφόρο Αγ. Γεωργίου 48Α, 2310 Λακατάµια, 22489848. Οι φέροντες την κάρτα του Ιδ. Φροντιστηρίου ΑΩ, θα δικαιούνται εκπτώσεις ως κάτωθι:

 

1. Για αγορά προιόντων 10%

 

2. ∆ιάφορες Υπηρεσίες 20% 

 

 

 

podilates

Συνεργασία με Βιβλιοπωλεία Μαυρομάτη

Mavromatis 01 3 1 Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΑΩ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αλυσίδα Βιβλιοπωλείων Μαυρομάτη. Οι καθηγητές και οι μαθητές του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου ΑΩ, θα δικαιούνται:

 

20% έκπτωση σε Βιβίλία,Stationery,Σχολικές Τσάντες και διάφορα σχολικά καθώς και Υλικά Τέχνης (Εξαιρούνται όλα τα προϊόντα με σήμανση ΝΕΤ και σε προσφορά). 

 

Η έκπτωση θα δίνεται από τα βιβλιοπωλεία στις πιο κάτω Διευθύνσεις και μετά από προσκόμιση ειδικής κάρτας, η οποία θα παρέχεται από το Φροντιστήριο ΑΩ.

 

 

  1. Βιβλιοπωλείο Μαυρομάτης

 

Οδός Προδρόμου 121, Έγκωμη, Λευκωσία

 

Τηλ:22456110

 

 

  1. Βιβλιοπωλείο Μαυρομάτης

 

Οδός Περικλέους 63, Στρόβολος, Λευκωσία

 

Τηλ:22870132

 

 

 

Συνεργασία με το Αmerican College


Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΑΩ, ανακοινώνει τη συνεργασία του  με το American College, το οποίο προσφέρει τους πιο κάτω αναγνωρισμένους κλάδους σπουδών: 

 

BusinessAdministration (ΔιοίκησηΕπιχειρήσεων)
Marketing (Μάρκετινγκ)
ManagementInformationSystems (Διεύθυνση Συστημάτων Πληροφορικής)
Computer Science (Πληροφορική)
HotelManagement (Διοίκηση Ξενοδοχείου)
Traveland Tourism Management(ΔιοίκησηΤουριστικών)
CulinaryArts-Cooking (ΓαστρονομικέςΤέχνες)
OfficeManagement (Γραμματειακές Σπουδές)

Συνεργασία με Uclan

UCLan Cyprus   Το Ιδιωτικό Φροντιστήριο ΑΩ Ανακοινώνει την έναρξη της Συνεργασίας του με το  Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus (University of Central Lancashire, Cyprus). Το UCLAN,  είναι το μόνο Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο και για τα προσφερόμενα προγράμματά του μπορέίτε να δείτε ΕΔΩ.

 

Eπίσης και επίσημα είναι το πρώτο ιδιωτικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου που κατάφερε να εγκριθεί από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών & Πληροφόρησης) ως Ομοταγέςκαι Ισότιμο Ίδρυμα προς τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) Πανεπιστημιακής κατεύθυνσης. Επίσης οι Σχολές Επιστήμων, Διοίκησης και Νομικής του εγκρίθηκαν ως ισότιμες με τις αντίστοιχες σχολές των Ελληνικών ΑΕΙ.

Ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π είναι ο επίσημος φορέας αναγνώρισης τίτλων σπουδών υπαγόμενος στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας. Η απόφαση αυτή αποτελεί την επίσημη ιδρυματική αναγνώριση του University of Central Lancashire Κύπρου από τον αρμόδιο φορέα της Ελλάδας που προνοεί την αναγνώριση των πτυχίων των αποφοίτων του. Το UCLan Κύπρου είναι το μόνο Βρετανικό ιδιωτικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου που χαίρει Ανώτατης πανεπιστημιακής αναγνώρισης από Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.